italia, nataliteti, emigracioni

Lajm i mirë: Italia shënon rënie të numrit të vdekjeve

Italia ishte vendi evropian që terrorizohej më së shumti nga koronavirusi me javë të tëra.

Sado që numri i vdekjeve brenda 24 orëve të fundit shënojë 525 raste, mirëpo kjo shifër shënon rënien më të ulët të numrit të vdekjeve në dy javët e fundit.

“Vendi regjistroi 525 vdekje të reja të koronavirusit, shkalla më e ulët ditore në dy javët e fundit. Për herë të parë, numri i përgjithshëm i personave të shtruar në spital ranë brenda një dite, nga 29.010 në 28.949” thanë autoritetet Italiane.

Siç dihet Italia mbanë ende rekordin e me raste të vdekjeve dhe të i fekturave me koronavirus në gjithë kontinentin evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.