Ballina / Shëndet & Fitnes / Ky gabim me telefon, ju rrezikon shëndetin
telefon

Ky gabim me telefon, ju rrezikon shëndetin

Sipas departamentit të shërbimit zjarrfikës në Newton, New Hampshire nxehja e telefonit shkakton shpërthimin e tij.

Ky departament ka paralajmëruar njerëzit përmes një postimi në rrjetin social Facebook lidhur me rreziqet e mundshme.

Sipas hulumtimeve më shumë se 53% e njerëzve karikojnë telefonin e tyre në shtrat ose nën jastëk.
Kjo mund të jetë shumë e rrezikshme sipas ekspertëve pasi nxehja e telefonit mund të shkaktojë shpërthim të tij. Ekspertët ju këshillojnë gjithashtu për të mos e përdorur celularin gjatë kohës që e karikoni !

Sigurohuni që ta vendosni në një sipërfaqe të lëmuar si komodina apo një mobile tjetër, por asnjëherë mbi krevat ose në një vend ku telefoni mund të nxehet.

Provo po ashtu

vaksinimi, fruthi, obsh

OBSH: Ata që udhëtojnë duhet të kujdesen nga fruthi

Rritet numri i të sëmurëve me fruth dhe kjo është një ndër sëmundjet ngjitëse, që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.