Ky është shofer: E nget kamionin përplot trerë nëpër ‘shtegun e dhive’ (VIDEO)

Të drejtosh një kamion të madh dhe atë përplot trungje të gjata nuk është punë e lehtë askund.

Por, rruga nepër të cilën ky ekspert i ngarjes, vërtet është e vështirë.

Përfundi tij shtrihet humnera e thellë dhe e frikshme, prandaj rrugës nuk ia kanë vënë emrin kot “staza e dhive”, që do të thotë se është shumë e ngushtë e gjarpërore.

Shikojeni vetë videon në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.