te pema t, prishtina, kosova

Ky është orari i ri i qarkullimit për qytetarët

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit, raporton Gazeta Express. Tani qytetarët, ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, do të kenë të drejtë dalje dy herë nga dy orë në të njëjtën e ditë.

Lehtësimi gradual i masave do të vazhdojë edhe me hapjen e disa bizneseve dhe ndërmarrjeve afariste.

Masat do të jenë në fuqi prej datës 18 maj deri më 1 qershor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.