Nga arkivi

Ky është orari i fluturimeve për këtë fundmuaj

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar për fluturimet e planifikuara deri në fund të këtij muaji

Përmes një postimi në faqen zyrtare, ANP’ja ka bërë me dije se gjatë kësaj jave do të realizohen tri fluturime. Nesër do të realizohen dy fluturime, njëri për në Zurich e tjetri për në Milano, derisa më 30 maj është planifikuar një fluturim për në Dusseldorf.

Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për ndryshime eventuale të fluturimeve si dhe për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjensionet”, thuhet në njoftim.

Njoftimi:

Të dashur udhëtarë,
Ju lusim që t’i referoheni fluturimeve të planifikuara deri në fund të muajit Maj 2020,

30 Maj
EW 5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35)
EUROWINGS

31 Maj
EW 5713 Prishtinë-Stutggart (ora 09:35)
EUROWINGS

GM 6903Prishtinë-Milano (ora 14:05)
CHAIR

Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për ndryshime eventuale të fluturimeve si dhe për bileta kontaktoni drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjensionet.
Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.