Ballina / LIFESTYLE / Fun / Ky bredh i Krishtlindjeve shënoi rekord botëror
Bredhi i Krishtlindjeve prej arkave të drurit

Ky bredh i Krishtlindjeve shënoi rekord botëror

Një pemë Krishtlindjeje rreth 18 metra e lartë e kompozuar nga pirgje me arka druri të mbledhura në mënyrë vullnetare në qytetin e Geras, në lindje të Gjermanisë, ka thyer rekord botëror.

Instituti gjerman i rekordeve RID e shpalli kompozimin e arkave si një rekord të ri botëror për nga lartësia, deklaroi Bernd Lehmann i shoqatës ”the we4kids”, një nga shoqatat organizatore të projektit.

Pema e Krishtlindjes ishte e lartë 17,88 metra dhe u ndërtua me 2 790 arka të përdorura pijesh.

Me anë të këtij projekti pjesëmarrësin që morën pjesë në ndërtimin e pemës kërkonin të tërhiqnin vëmendjen ndaj varfërisë së fëmijëve në Gjermani dhe rëndësinë e punës vullnetare, përcjell Atsh.

Provo po ashtu

kurse, mesimi

Këtu mund të gjeni adresat për kurset pa pagesë ose me pagesë të pjesërishme

Nëse nuk keni dëgjuar deri tani, universitetet përreth botës po ofrojnë kurse online pa pagesë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.