Ballina / LIFESTYLE / Fun / Kush janë sajkeanët?

Kush janë sajkeanët?

Sajkeanët janë alienë miqësorë të ngjashëm me njerëzit, të cilët kanë baza në vende ndryshme në Tokë.

Sajkeanët duken sikurse ne, me përjashtim të faktit se ata, sikur që tregon edhe emri, e kanë shumë më të theksuar aspektin psikik (telepatik).

Meqë ata duken thuajse në tërësi sikurse ne, mënyra e vetme që të dallohen është me anë të telepatisë, nga personat të cilët e kanë të zhvilluar këtë aftësi, transmeton Kosova Sot Online.

Sajkeanët kanë aleancë me shumë alienë të tjerë, të ngjashëm me njerëzit, si me plaedianët, arkturianët, apo me lirianët.

Oscar Magocsi ka shkruar një libër rreth takimit të tij me sajkeanët dhe rreth aventurës së tij në një UFO.

Ka disa njerëz të tjerë, të cilët po ashtu insistojnë të kenë pasur takime me këta alienë, ku thonë se, me tretmanë të veçantë, atyre ata ua kanë zgjatur jetën dhe, paramendoni, bile i kanë shpërblyer edhe me nënshtetësi “sajkeane”.

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.