Kush është i arrestuari që avulloi 2 milionë eurot e thesarit

Labinot Gruda është zyrtari i arrestuar sot nga Policia e Kosovës si i dyshuar për ‘avullimin” e dy milionë eurove nga Thesari i Shtetit. Gazeta Online ‘Reporteri.net’ mëson se Gruda është anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ka qenë drejtor për Buxhet dhe Financa në Komunën e Drenasit. Por ai në nëntor të vitit … Continue reading Kush është i arrestuari që avulloi 2 milionë eurot e thesarit