Ballina / Fun / Kush do të goditet?
In Fabric

Kush do të goditet?

Cilët nga personat në këtë skicë do të goditen pasi personi i shënuar me shkronjën E do ta ketë rrokullisur topin e metaltë?E gjeni? Nëse jo, përgjigjen e gjeni më poshtë!

E gjeni? Nëse jo, përgjigjen e gjeni më poshtë!

Përgjigjja:

D-ja do të goditet në kokë nga topi që rrokulliset, C-ja do të shpohet nga kanxhellat pasi topi të bjerë në luhatëse, ndërsa B-ja do të goditet nga topi kundërpeshë, i ngritur lart dhe përparja nga luhatësja.

Check Also

9 ëndrrat më të zakonshme dhe kuptimi i tyre

Psikologu Ian Wallace (i cili ka interpretuar më shumë se 150 mijë ëndrra në më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *