fbpx
deklarata e pavaresise

Kurti: Deklarata e Pavarësisë nuk ishte vetëm hap përpara

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, është kthyer pas në kohë, për të ritheksuar vërejtjet e hershme për Deklaratën e Pavarësisë.

“Nuk ishte vetëm hap përpara, por kishte edhe hap pas”, ka thënë ai për Top Channel, teksa ka folur për Deklaratën.

“Në dokumentin e Pavarësisë përmendet më shumë pako Ahtisari, që zvogëlon Pavarësinë”, ka vlerësuar Kurti.

“Nuk referohet ushtria, nuk referohen vuajtjet dhe lufta e bërë për të ardhur deri këtu”, ka theksuar ai.

“Është një deklaratë që sheh përpara, por harron disi se nga kemi ardhur deri këtu”, ka thënë Kurti.

The Telegraph publikon fakte interesante për Kosovën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.