facebook12

Kurrë mos gaboni t’i kërkoni këto gjëra në Facebook

Facebook është detyruar t’i fshijë nga ueb-faqja e vet disa terme parashikuese të kërkimit që janë ofenduese dhe seksuale.

Të premten, njerëzit në Twitter filluan t’i informojnë të tjerët dhe të shpërndajnë fotografi të shiritit të tyre të kërkimit në Facebook, që tregonte fjalë seksualisht eksplicite ose të dhunshme që dilnin pasi ata shkruanin “videoja e…” (video of).

Këto postime më poshtë, janë ofenduese.

Mashable raporton se asgjë s’ndodh edhe nëse i klikoni këto terme kërkimi dhe asnjë video seksuale nuk shfaqet nga këto sugjerime

Por, pavarësisht kësaj , kjo është diçka e pakëndshme të cilën padyshim se nuk do të donit ta shihnit në rrjete sociale.

facebook analytica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.