KURIOZITETE

Shpella e mistershme e Shqipërisë

Disa kilometra larg qytetit të bukur të Librazhdit ndodhet një fshat i vogël i quajtur Gizavesh. Në pamje të parë të jep përshtypjen e një fshat historik, shtëpi karakteriske, njerëz bujarë, por pikërisht në këtë fshat ndodhet një shpellë e vjetër, misterioze edhe shumë interesante. Çfarë ka të veçantë kjo …

Lexo më shumë

Ky gjeni studion inxhinierinë në universitetin e Eindhovenit

Një djalë “gjeni” në Belgjikë është duke përfunduar diplomën e universitetit që në moshën 9-vjeçare. Laurent Simons po studion inxhinieri elektrike te universiteti teknologjik i Eindhovenit, një degë që është e vështirë edhe për nxënësit e rritur. Stafi e përshkruan Laurentin si “thjesht të jashtëzakonshëm”, dhe ai pritet ta përfundojë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!