KURIOZITETE

Pasaportat flasin shumë. Cili është dokumenti i udhëtimit që hap më shumë dyer në botë

Pasaportat flasin shumë. Cili është dokumenti i udhëtimit që hap më shumë dyer në të gjithë botën se çdo tjetër? Sipas”The Henley Passport Index”,institut  i cili në mënyrë periodike mat pasaportat më miqësore të udhëtimit në botë, ka lëshuar raportin e parë të dekadës së re, ate për vitin 2020. …

Lexo më shumë

Kafe e prodhuar në laborator

Një kompani e re amerikane ka ndryshuar mënyrën e konceptimit të kafesë tradicionale duke prodhuar imitacionin e kafesë me të njëjtën aromë – por që nuk kërkon kohën, shpenzimet dhe nuk ka ndikimin tek mjedisi si kafeja me kokra. Në mars të vitit të kaluar, kompania Atomo Coffee grumbulloi 25,000 …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!