KURIOZITETE

Çka simbolizonte biçikleta

A e keni ditur se biçikleta simbolizonte gruan e re dhe feministet e quanin ‘makina e lirisë’? Në botë ekzistojnë rreth një bilion biçikleta, e nga to 400 milionë janë vetëm në Kinë. Bota ka 3 herë më shumë bicikleta se vetura. Në vit prodhohen 50 milionë biçikleta kurse vetura …

Lexo më shumë