KURIOZITETE

Sekreti i gishtërinjëve!

Ja edhe risia e radhës. A keni shikuar ndonjëherë se si duken gishtërinjtë e juaj të këmbëve? Nëse jo shpejtoni! Të paktën analizoni paksa gishtërinjtë për ta gjetur origjinën Tuaj. Fotoja që po e shihni e shpalon më së miri ate. Kështu shkruan e përditshmja italiane Mondo Today./infoglobi

Lexo më shumë

Matematika – e bukur për trurin

matematike , Matematika

Skanimet e trurit tregojnë se një varg kompleks të numrave dhe shkronjave në formula matematikore mund të shkaktojnë të njëjtën ndjenjë bukurie si kryeveprat artistike dhe muzika nga kompozitorët e mëdhenjë. Matematikanëve u janë treguar ekuacione “të bukura” dhe “të shëmtuara” dhe u janë bërë skanime të trurit. Të njëjtat …

Lexo më shumë