KURIOZITETE

Sekreti i gishtërinjëve!

Ja edhe risia e radhës. A keni shikuar ndonjëherë se si duken gishtërinjtë e juaj të këmbëve? Nëse jo shpejtoni! Të paktën analizoni paksa gishtërinjtë për ta gjetur origjinën Tuaj. Fotoja që po e shihni e shpalon më së miri ate. Kështu shkruan e përditshmja italiane Mondo Today./infoglobi

Lexo më shumë

Matematika – e bukur për trurin

matematike , Matematika

Skanimet e trurit tregojnë se një varg kompleks të numrave dhe shkronjave në formula matematikore mund të shkaktojnë të njëjtën ndjenjë bukurie si kryeveprat artistike dhe muzika nga kompozitorët e mëdhenjë. Matematikanëve u janë treguar ekuacione “të bukura” dhe “të shëmtuara” dhe u janë bërë skanime të trurit. Të njëjtat …

Lexo më shumë

Vila luksoze nën det

Jeni adhurues i ujit dhe dëshironi që  hapsirat ku jetoni të kenë pamjen nga deti? Atëherë, kjo vilë luksoze nën det, është gjëja e vërtetë për ju. Kompania “Kleindienst Group”  nga Dubai  do të ndërtoi  42 vila  luksoze trikatëshe, që në fakt janë  lundrues pa mekanizëm , niveli më i …

Lexo më shumë