KURIOZITETE

Kinezët “klonojnë” qytetet

Me gjasë kinezëve nuk ju mjafton më të bëjnë vetëm kopje të orëve, ajpodëve dhe madje aeroplanëvë ushtarak.Tash kanë vendosur ta kopjojnë tërë një qytet evropian. Etriketa e njohur “Made in China”, së shpejti mund t’i ngjitet kopjes së një qyteti evropian, dhe jo çfarëdo qyteti. Kinezët kanë vendosur që …

Lexo më shumë