KURIOZITETE

Peshkaqeni kiklop

Peshkaqenin KIKLOP e zbuloi në Kaliforni peshkatari meksikan, Enrico Lucera. Në fakt , ai mbeti shumë i habitur kur në barkun e nënës peshkaqen , të cilën e kishte zënë  , hasi në  të voglin që kishte vetëm një sy. Pasi që e fotografoi , e postoi në Facebook dhe …

Lexo më shumë

Aplikacioni për masturbim femëror

Seksualiteti është një nga gjërat kryesore të gjithë njerëzimit. Masturbimi është vetëm një aspekt i saj, i cili shpesh neglizhohet, sidomos kur janë zonjat në pyetje. Ekspertët besojnë se masturbimi femëror është një reflektim i shëndetit dhe vitalitetit, dhe një çlirim seksual i pjesëmarrësve të gjinisë më të butë. Për …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!