Ballina / KURIOZITETE (page 211)

KURIOZITETE

Nata mbi Europë

Në mes të pamjeve marramendshëm magjepsëse, NASA regjistroi edhe këtë… Eshtë kjo pamje e regjistruar në orët e mbrëmjes (sipas kohës europiane) dhe e njejta ka vërshuar thuaja se të gjitha rrjetet sociale. Mijëra veta e kanë komentuar duke e shprehur ndjenjën mahnitëse me atë që shpalon kjo fotografi madhështore./infoglobi …

Lexo më shumë

Jezusi nuk ishte beqar !

jezusi nuk ishte beqar

Profesoresha e Universitetit të Harwardit, Karen King në vitin 2012 kishte tronditur botën me kumtesën shkencore sipas të cilës dilte se “Jezusi (Krishtini) ka qenë i martuar. Është kjo copë papirusi (lloj letre që përdorej në Egjiptin e lashtë) përmes së cilës ndryshon teoria rreth gruas së Jezusit, thotë ekspertja …

Lexo më shumë

Misteri i 13 kullave në Peru

Pranë një oazi, një vend para-bregdetar e shkretëtirë në Tsankilo të Perusë, ndodhet njëra prej ndërtesave më të mistershme në Amerikë –diçka ngjashme si kështjellë, e ndërtuar në kurrizin e një mali. “Kështjella” përbëhet nga një rrjedh prej 13 kullash, të cilët duket sikur ruhen me këtë mënyrë nga Jugu. …

Lexo më shumë