fbpx

KURIOZITETE

A po shihni njeri këtu ?

Për të patur hijen e një njeriu duhen tre elementë, burimi i dritës, një person dhe një sipërfaqe e errët. Kjo është arsyeja pse kjo foto është bërë virale, pasi tregohet hija e një personi të projektuar në mur. Por ka një pikëpyetje, rruga është tërësisht e zbrazët. I vetmi …

Lexo më shumë

Një Hallouin qensh

Duke qenë se jemi në prag Hallouini, fëmijët në Filipine kanë menduar se më bukur se të maskohen vetë, do të ishte të vishnin qentë e tyre. Ata i çuan kafshët e tyre shtëpiake në konkursin e organizuar nga Shoqëria e Mirëqenies së Kafshëve, në Quezon, në verilindje të Manilës. …

Lexo më shumë

Fantazmë në Tiranë? (VIDEO)

A besoni në ekzistencën e fantazmave? Cilado qoftë përgjigjja, videoja e mëposhtme të fut në mendime. “Diçka e çuditshme ndodhi në ambientin e lokalit tim”, ka shkruar një qytetar në portalin “Jeta osh qef”. “Hapëm kamerën për të parë edhe njëherë çfarë ndodhi dhe si shpërtheu gota, e prapë nuk …

Lexo më shumë