fbpx

KURIOZITETE

Posteri : Mos flisni shqip

Një poster që besohet se është vendosur në një zyrë në Zvicër, ka krijuar pakënaqësi në mesin e shqiptarëve atje. Posteri përmban një flamur shqiptar dhe një njeri që ndalohet të flasë në këtë gjuhë. Fotoja po përhapet me shpejtësi në portalet shqiptare pohon “20 minuten” dhe po shpërndahet me …

Lexo më shumë