Ballina / KURIOZITETE (page 200)

KURIOZITETE

Hotel mbi rrota

Nëse doni të bëni një shëtitje në hotelin mbi rrota, atëherë iu duhet të keni një patentë shoferi të posaçëm. Prodhuesit amerikan “Eagle RV” kanë treguar modelin më të ri të një hoteli dhe një makine njëkohësisht. Është modeli i hotelit mbi rrota i cili do të dalë në vitin …

Lexo më shumë