fbpx

KURIOZITETE

“Reja” mbërrin në Tiranë

Një nga veprat më të njohura të instilacionit të artit publik, “Reja”, ideuar nga artisti i mirënjohur japonez, Sou Fujimoto, po instalohet përpara Galerisë së Arteve në Tiranë dhe brenda pak muajsh do të shndërrohet në një ambient kulturor, me aktivitete të shumta për publikun. Vepra e mirënjohur “Reja”, pasi …

Lexo më shumë