KURIOZITETE

Pse ballkanasit nuk shkojnë mirë mes tyre? Kjo video e shpjegon thjesht

shtetet ballkani

Popujt e Ballkanit historikisht kanë pasur mosmarrëveshje dhe konflikte me njëri-tjetrin. Nacionalizmi i tyre, përzier me interesat e Fuqive të Mëdha, e kanë shndërruar këtë pjesë të Evropës në arenë luftërash të përgjakshme e tragjedish njerëzore. Fatkeqësisht fantazmat e së kaluarës ekzistojnë ende sot, duke i bërë të vështira përpjekjet …

Lexo më shumë