KURIOZITETE

A vdiq Kleopatra nga kafshimi i gjarpërit?

Historia e Kleopatrës, mbretëreshës së lashtë të Egjiptit, e cila thuhet se ka vdekur nga kafshimi i gjarpërit është refuzuar dhe konsideruar si e “pamundur” nga Univeristeti i Akademikëve të Mançesterit. Egjiptiologët dhe ekspertët e gjarpërinjëve kanë bashkëpunuar për ta ekzaminuar historinë e mbretëreshës, e cila thuhet se ka vdekur …

Lexo më shumë