KURIOZITETE

Njerëzit dhe "lufta" me gjumin!

Fuqia e gjumit është e pamatshme, nganjëherë është e pamundur t’i rezistosh. Gjumi mund t’na zë në vende publike, në punë, në shkollë, në metro, në aeroport, në autobus, në ndeshje sportive… e këto situata nuk kalojnë pa u vërejtur nga kureshtarët – të cilët memzi presin t’i fotografojnë ato …

Lexo më shumë