fbpx

KURIOZITETE

Divorcet më të shtrenjta në sport

Martesat jo gjithnjë funksionojnë dhe shpesh përfundojnë në divorce. Viktima të këtij procesi janë bërë edhe disa prej personaliteteve më të rëndësishme në sport, të cilët janë detyruar të paguajnë edhe shifra marramendëse për llogari të ish-bashkëshorteve të tyre. Një prej këtyre personaliteteve është Bernie Ecclestone. Bosi i Formulës 1 …

Lexo më shumë