fbpx

KURIOZITETE

Rituali i tmerrshëm tajlandez

Shpata, shkopa kebabi dhe shtiza nga më të ndryshmet janë disa nga objektet që tajlandezët ngulin nëpër faqe për festivalin e përvitshëm të vegjetarianëve. Shumë komunitete aziatike e bëjnë këtë ritual, por në Phuket e kalojnë kufirin, duke e çuar veten drejt ekstremeve të pabesueshme. Përveç këtyre shpimeve, tajlandezët bëjnë …

Lexo më shumë

Edhe Viber përgjon …

A përgjohet apo jo biseda në Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson. Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos u siguroni sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja. Në Kosovë Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët …

Lexo më shumë

A e dini çka simbolizon kjo foto ?

Agjenti i FBI është duke i marr shenjat e gishtërinjëve aktores Margaret O’Brien. Pamja u regjistrua në vitin 1946 me rastin e shënimit të rekordit të asokohshëm, në ditën kur Byroja Federale ka arritur të ‘regjistrojë’ gjurmët e gishtërinjëve të personit të 100,000,000 -të. FBI ka filluar të marrë gjurmët …

Lexo më shumë