Ballina / KURIOZITETE (page 10)

KURIOZITETE

Smë duhet burri i mirë

emiratete arabe, divorci, martesa

Bashkëshorti nuk zihet me të, nuk i bërtet kurrë dhe është gjithmonë i sjellshëm Një grua në Emiratet e Bashkuara Arabe ka kërkuar divorcin sepse burri i saj tregon “dashuri të tepruar” duke e ndihmuar me punët e shtëpisë dhe duke e “mbytur” me dhurata. Gjithashtu, ajo i tha një …

Lexo më shumë

Një dekadë pa lindje djemësh

Në mungesë burrash skuadra e zjarrfikëseve e gjitha është me gra Kjo histori vjen nga një fshat me 300 banorë, ku prej gati një dekade nuk lindin bebe meshkuj në Miejsce Odrzanskie, shkruan Telegraph. Banorët më të moshuar kujtojnë se meshkujt kanë qenë gjithnjë të rrallë në fshat, ndërsa kryebashkiaku …

Lexo më shumë