Ballina / Galeria / Kuriozitete: Arti në makinat e palara
In Fabric

Kuriozitete: Arti në makinat e palara

Nëse jeni në Rusi dhe e keni lënë makinën tuaj pa larë, nuk është çudi që kur të ktheheni ta gjeni të shndërruar me një grafit në të. Kuriozitetet nuk kane fund …

Artisti Nikita Golubev realizon grafite në makina të mbuluara nga pluhuri. Edhe pse është një art i përkohshëm, realizimet e tij janë me të vërtetë të mrekullueshme.

Check Also

Aeroporti më i mirë në botë, me ujëvarë brenda (foto)

Për vitin e pestë me radhë aeroporti i Singaporit “Changi International” është shpallur si më …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *