Ballina / Galeria / Kur qielli përdoret si tablo (FOTO)

Kur qielli përdoret si tablo (FOTO)

Artisti francez, Lamadieu Thomas, fotografon hapësirat mes ndërtesave dhe i shndërron ato në vepra arti, për të treguar se “çfarë mund të bëjmë kur nuk i vëmë kufij imagjinatës”.

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.