Kur liderët botëror bëhen refugjatë

Të braktisësh pozitat institucionale, protokollet dhe vizitat ndërkombëtare për t’u vënë në petkun e refugjatëve.

Kjo ndodh në pikturat e artistit sirian Abdalla Al Omari, të cilat janë ekspozuar në Dubai, me titullin “The Vulnerability Series”.

Artisti ka marrë liderët më të fuqishëm të botës, që nga Trump e Obama, deri tek Putin, Hollande e Merkel, duke i portretizuar si refugjatë që shtegtojnë për një jetë më të mirë, endacakë, apo të pastrehë.

Në radhë me refugjatët Obama, Kim Jong un, Putin, Hollande, etj.

Kancelarja gjermane Angela Merkel

Merkel.1

Presidenti amerikan Donald Trump

Lideri koreano-verior Kim Jong-un

Ish-presidentët francezë Hollande dhe Sarkozy

Ish-presidenti amerikan Barack Obama

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.