Kur fotografia mashtron. Shiko dallimin !

Nëpër fotografi të ndryshme shohim vende përrallore ku do të donim patjetër të kishim edhe ne fotot tona. Por jo çdo gjë është siç duket në foto, madje mund të themi se ato janë shumë ndryshe.

Fotografi Phillip Haumesser ka bërë disa fotografi në vende të ndryshme të botës, ku bën krahasimin se si duken vendet ku shkrepen fotografitë dhe si janë ato në të vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.