Ballina / PSIKOLOGJI / Kur duhet të ndani shtratin me fëmijët
shtrati, femijet

Kur duhet të ndani shtratin me fëmijët

Kur bëhet fjalë për ndarjen e shtratit me fëmijët tuaj, kjo mund të jetë një temë mjaft e diskutueshme.

A mund të pengojë zhvillimin e tyre psikologjik?

Këto janë të gjitha shqetësime të përbashkëta, megjithatë, sipas Dr. Yoni Schwab, “nuk ka efekte negative psikologjike” të shkëmbimit të shtratit nëse të dyja palët fëmijët dhe prindërit janë të lumtur.

Shwab shpjegoi se për sa kohë i përshtatet kulturës së familjes, bashkë-fjetja në të vërtetë mund të ketë përfitim të madh.

@Fluidi

Provo po ashtu

Besnikëria është karakteristikë e më inteligjentëve

Besnikëria është karakteristikë e më inteligjentëve

Rodolfo Llinas është një neuroshkencëtar kolumbian që ia ka kushtuar pjesën më të madhe të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.