Kulturë

Tango argjentinase vjen në Tiranë

tango

Tango argjentinase vjen në Tiranë. Si një mënyrë jo vetëm për të promovuar marrëdhëniet ndërmjet kulturave të ndryshme, por edhe për të rizgjuar një kërcim që ka qenë shumë i përhapur për vendin tonë deri në vitet ‘70.Kërcim, muzikë, poezi kulturë dhe histori do të jenë kryefjala e Tango Art, …

Lexo më shumë