Ballina / Kulturë (page 90)

Kulturë

Rikthimi i Faik Konicës

rexhep qosja

Një portret i çmuar i Faik Konicës dhe aktualitetit të tij në ditët tona, nga penda e rafinuar e prof. Rexhep Qosjes.  Faik Konica, kritiku i madh i frymës kombëtare, vjen në këtë shënim të profesor Rexhep Qoses, posaçërisht për portalin tonë. Rexhep Qosja, ideologu modern i çështjes kombëtare, përcjell …

Lexo më shumë

Ndërroi jetë Arif Demolli

Ka ndërruar jetë në moshën 68-vjeçare shkrimtari Arif Demolli. Përveç në arsim i ndjeri punoi në revistën “Bota e Re”, në Televizionin e Prishtinës, revistat “Fjala”, “Pionieri” dhe në fund në Ministrinë e Arsimit. Me këtë rast ministri i arsimit, Arsim Bajrami, ua ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes së …

Lexo më shumë