Ballina / Kulturë (page 68)

Kulturë

Lidhja e natyrshme iliro-arbnore

Mbi vazhdimësinë iliro-arbnore është shkruar dhe shkruhet ende, të gjitha dokumentet e gjetura tregojnë për një lidhshmëri të pashkëputshme të kësaj vije natyrale të arbnorëve. Debatet që shfaqen herë pas herë kanë për qëllim zhvendosjen e kësaj lidhje apo edhe më keq të këputjes së kësaj lidhje natyrale. Megjithkëtë, historia …

Lexo më shumë