Ballina / Kulturë (page 40)

Kulturë

Rexhep Ismajli zgjedhet anëtar nderi i Shoqatës së Linguistëve të Amerikës

Akademik Rexhep Ismajli është zgjedhur anëtar i përhershëm nderi i Shoqatës së Linguistëve të Amerikës (Linguistic Society of America (LSA), institucioni më i rëndësishëm shkencor i gjuhësisë Lajmi është bërë i ditur të martën nga drejtoresha ekzekutive e LSA-së Alyson Reed. Akademik Ismajli do t’i ketë të përjetshme statusin dhe …

Lexo më shumë

Kujtim Gashi, ka nënshkruar Rregulloren për sponsorizim në kulturë

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka nënshkruar Rregulloren për përcaktimin e kritereve, procedurave dhe formës për vërtetimin e sponsorizimit në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit, përmes së cilës përcaktohen kriteret e përgjithshme dhe të veçanta për sponsorizime, lëshimin e vërtetimit dhe formën e tij si dhe …

Lexo më shumë