Ballina / Kulturë (page 31)

Kulturë

Rruga e modernitetit dhe koha e artë e letërsisë shqiptare (Kultura shqiptare e viteve 30)

robert elsie

Rruga e modernitetit dhe koha e artë e letërsisë shqiptare (Kultura shqiptare e viteve 30) Nga Robert Elsie 1. Rruga e modernitetit Për gati një gjysmë shekulli pas shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë, shkrimtarë dhe intelektualë shqiptarë vazhduan të frymëzoheshin nga iderat dhe nga idealet e Rilindjes Kombëtare të shekullit …

Lexo më shumë