Ballina / Kulturë (page 18)

Kulturë

Pse na duhet filozofia?

Nga: Ayn Rand Përktheu: Dush Gashi Fjalimi i mëposhtëm i filozofes së njohur u mbajt në West Point, para të diplomuarve të Akademisë Ushtarake të Shteteve të Bashkuara, më 6 mars 1974 Meqë jam shkrimtare, më lejoni të filloj me një tregim të shkurtër. Paramendojeni sikur jeni astronaut në një …

Lexo më shumë

Si u vra Luli i Vocërr i Migjenit

misteri i vrasjes se zenel islamit

Në kuadrin e ciklit të dokumentarëve “Përballje me të kaluarën” i cili realizohet prej dy vjetësh në Radio Televizionin Publik Shqiptar në bashkëpunim dhe me mbështetjen e prezencës së Zyrës së OSBE-së në Tiranë nën kujdesin e drejtorit të Përgjithshëm, z. Thoma Gëllçi e znj. Claudia Ëolmer, autori realizues i …

Lexo më shumë