Kulturë

Vizionari

kemal ataturk, vizionari, samir strati, Bor, Guinness World Records, turqia, shqiperia

Strati, rekord Guinness me portretin e Ataturkut me 250 mijë vida Artisiti i mozaikëve, Saimir Strati ka shënuar rekordin e 11 në Librin e Rekorderve Guinnes. Strati arriti të realizonte portretin e Ataturkut për 37 ditë në 15 metra katrorë, të mbuluar me 250 mijë vida të ngjyrave dhe dimensioneve …

Lexo më shumë

Koncert për Shën Terezen

inva mula, Nëna Arbëri, Vittorio Emanuele, Piana Degli Albanesi, pandeli majko, shen trereza

Inva Mula më 5 shtator mban koncert në Palermo me artistë të njohur shqiptar dhe italianë Sopranoja me famë botërore Inva Mula do të mbajë një koncert për të nderuar kujtimin e Nënë Terezës me rastin e përvjetorit të shenjtërimit të saj, shkruan atsh. Së bashku me sopranon Inva Mula …

Lexo më shumë