Kulturë

Jetë të gjatë Librit!

Shkruan: Ulpiana Lama Unë e kam bërë. Shumë në televizion e bëjnë. E kam fjalën për këshillat rreth leximeve verore. Zakonisht sugjerohet letërsi rozë. Mbase është momenti të vetë-korigjohemi. Në internet gjen me shumicë lista rekomandimesh. Pesë pikëshe, 10 pikëshe (si Urdhëresat) rreth gjithckaje që të bie ndërmend. Ka një lloj …

Lexo më shumë

Vdes Christopher Lee legjendar

Aktori legjendar britanik Christopher Lee ka vdekur në moshën 94-vjeçare të dielën, pasi që është pranuar në spital për shkak të problemeve respiratore e të zemrës, ka njoftuar familja e tij. Veterani britanik, i cili mba titullin e kalorësit, ka shënuar zhanrin horror dhe tërë epokën filmike të shekullit të …

Lexo më shumë