Kulturë

Muzeu i flamurëve

Një muze virtual kryesisht për prezantimin e flamujve, por që bashkë me to prezanton edhe simbolika të tjera të lidhura me flamurin kombëtar, ka marrë jetë që prej 28 nëntorit. Iniciativa vjen nga Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë dhe 200 anëtarët e saj. “Për momentin kemi 40 flamuj. Kuptohet që …

Lexo më shumë

“Flipagram” ofron muzikë falas

Përdorimi i muzikës në prodhimin e videove ka qenë gjithmonë një çështje problematike për shkak të së drejtës së autorit. Një aplikacion i mediave sociale, i quajtur “Flipagram” lejon përdoruesit e saj të krijojnë video me muzikë falas. Aplikacioni është gjithashtu një platformë për muzikantët e rinj, muzika e të …

Lexo më shumë