Kulturë

Rama: Me dy janar vjen në Tiranë Filarmonia e Vjenës

Një ditë pas koncertit të Filarmonisë së Vjenës, ndjekur në mbarë botën prej më shumë se 1 miliard teleshikuesish, violinisti Shkëlzen Doli me Ansamblin e Filarmonisë së Vjenës, do të performojnë para publikut shqiptar, në një spektakël multidimensional. Një koncert unikal, një event i jashtëzakonshëm që shtohet në kalendarin artistik …

Lexo më shumë

Muzeu i flamurëve

Një muze virtual kryesisht për prezantimin e flamujve, por që bashkë me to prezanton edhe simbolika të tjera të lidhura me flamurin kombëtar, ka marrë jetë që prej 28 nëntorit. Iniciativa vjen nga Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë dhe 200 anëtarët e saj. “Për momentin kemi 40 flamuj. Kuptohet që …

Lexo më shumë