Ballina / Kulturë (page 133)

Kulturë

Rrugëtimi i Oskarit

OSCAR, Filmi

Ceremonia e ndarjes së çmimit Oskar ka një histori të gjatë, që nga viti i largët 1929 kur u vendos të shpërbleheshin filmbërësit dhe atyre tu dhurohej një statujë madhështore që bota e njohu si Oskar. Çmimet e Akademisë  Amerikane të Filmit të njohura si Oskar, janë shumë më tepër se …

Lexo më shumë

Krijimtaria dhe mosha

E freskuar në: 2012 08 08 – 17:46:49 Krijimtaria dhe mosha Një program muzikor ndihmon pjesëmarrësit për një jetë të pasur artistike Para rreth 10 vjetësh, Fondacioni Kombëtar për Artet, një agjenci federale që mbështet artistët filloi të studionte lidhjen e aftësive krijuese dhe moshës me tre grupe korale të …

Lexo më shumë