Ballina / Kulturë (page 129)

Kulturë

Muzeu i Kosovës bëhet anëtar i Këshillit Ndërkombëtar të Muzeve

Muzeu i Kosovës ka marrë konfirmimin për anëtarësim në organizatën më të madhe botërore të muzeve, ICOM (International Council of Museums). Rolin kryesor bartës në procesin e anëtarësimit të Muzeut të Kosovës e ka pasur Task-Forca për anëtarësim të Kosovës në Institucionet/Mekanizmat Ndërkombëtare të Kulturës. Ministria e Kulturës, Rinisë dhe …

Lexo më shumë