Kulturë

Seksualizimi si metaforë e kompleksit

Është një roman, shumë i rrallë i lexuar nga femrat e shoqërisë sonë, dhe po ashtu i rrallë në “tragjedinë” e përmbysjes dhe nënshtrimit të mashkullit. Personazhi i romanit Zonja Bovari, arrin t’i ikë çfarëdo sistemi dhe shtrese të pushtetit mashkullor, për t’u nënshtruar nga një sistem më i lartë …

Lexo më shumë