Ballina / Kulturë (page 11)

Kulturë

Fjalimi i Adem Demaçit me rastin e pranimit të Çmimit Sakharov, 1991

pranimii cmimit sakharov adem demaci

E ZBULUAT TË VËRTETËN PËR SHQIPTARËT Zoti kryetar, Zonja e zotërinj deputetë të Parlamentit Evropian. Në këto momente historike për Evropën dhe Ballkanin, duke më nderuar me çmimin “Sakharov” keni nderuar popullin tim të shumëvuajtur, por prore liridashës, paqedashës e krenar. Duke nderuar popullin tim, para historisë, keni nderuar edhe …

Lexo më shumë