Kulturë

Google përmirëson kërkimin për artin

Google përmirëson kërkimet për artin, që çdo muaj në motorin e kërkimit bëhen 500 milionë të tilla. Përdoruesit duhet të kenë akses në rezultate më relevante dhe mundësinë për tu thelluar në argumentet e interesit. Për më tepër është shtuar edhe funksionaliteti Street View që furnizon me nocionet thelbësore të …

Lexo më shumë