Ballina / LIFESTYLE / Kujdes! Nga këto insekte janë vdekjeprurëse
insekte

Kujdes! Nga këto insekte janë vdekjeprurëse

Disa kafshime të insekteve janë të dhimbshme, disa vdekjeprurëse; ka prej tyre që bartin sëmundje, infektojnë trupin dhe mund të ju vrasin.

Ne njerëzit nuk jemi krijesat më të mëdha apo më të fortat në planetin Tokë.

Ka shumë kafshë të cilat mund të na vrasin lehtë, si arinjtë, ujqërit, luanët, peshkaqenët e krijesa të tjera oqeanike, secila në mënyrën e vet.

Por, ajo çfarë në përditshmëri më shumë i tmerron njerëzit, janë krijesat e vogla, të cilat mund të vriten nga shpreh të ndryshëm, të digjen, të grimcohen.

Ngase këtë fuqi e kemi, ndonëse nuk është diçka e mirë. Megjithatë, frika ndaj tyre ekziston çdo ditë, mirëpo pavarësisht kësaj, kjo frikë nuk është irracionale.

Më poshtë do të kuptoni përse, duke ndjekur sulmet e tyre ndaj njerëzve dhe efektin që shkaktojnë.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

gjumi

Si të na zërë gjumi në më pak se 120 sekonda !!!

Keni probleme me gjumin? Një teknikë e ushtarakëve do t’ju vijë në ndihmë. Ushtarakët përdorin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.